Необработени статииКак да създадете печатна реклама


Рекламите са неразделна част от маркетинговия план. Те са "лицето" на вашето съобщение и е необходимо да се придържаме в съзнанието на бъдещия клиент да почне вашия магазин или към вашия продукт. Търговските за създаване на печатна реклама Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна е измамно проста, ако знаете правата стъпки. Прочетете, за да научите как да създадете една печатна реклама.

Трудност: Средна
Инструкции

Стъпка
1

Първо, трябва да се реши какви целта е на рекламата. Бъдете точни за какво се опитвам да кажа и се уверете, че това е съобщение, че може Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна да е очевидно за всички на вашата аудитория.
Стъпка
2

След това трябва Реклама Варна Реклама Варна да се изясни кой е вашата аудитория. Е то си нормални демографските или са ви насочени реклами към специфична група, за да видим дали ще може Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна да стимулира бизнеса в друга област? Знаейки вашата аудитория е от решаващо значение, преди да реши как най-добре ще им съобщение REACH.
Стъпка
3

След като сте решили на вашия пазар, сега можете да изберете формат за Вашата реклама. Ще бъде една лъскава реклама списание или търсят един вестник реклама? Ще плачем работа? Може би започва да работи с пощенски картички или друг носител. Вашият бюджет може да играе важна роля в своя формат, Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна но имайте предвид, че дори малка, черна и бяла реклама във вестника може да извлече много внимание, ако посланието е ясно и публиката ще го види.
Стъпка
4

Сега е време да се развие концепцията за рекламата. Това е "как" част, въз основа на данните за аудиторията и вашата среда. Концепцията е движещата сила зад съобщението си и трябва да остане в съответствие цялата си рекламна кампания.
Стъпка
5

Визуалните аспекти на рекламата включва си графики и текст и Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна за местата в реклама. Седемдесет процента от най-читателите са се вкарва в една снимка или графика, докато 30% прочетете заглавието на челно място. Друг важен фактор за визуални е, че повече читатели ще се вкарва в една снимка, различна от анимационен филм. Имай предвид, когато проектирате оформлението реклама.
Стъпка
6

При разглеждане на заглавието, най-доброто правило е KISS - Дръжте го прости, глупави. Но Реклама Варна Реклама Варна дори и най-простият Реклама Варна Реклама Варна от заглавия могат да Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна бъдат мощни и личностни, докосва емоциите Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна на читателя. Опитайте Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна да създаде прости истини, които ще имат влияние върху вашата целева аудитория.
Стъпка
7

Копие на вашата обява е вашият аргумент подкрепата си заглавие. Това е "точка" на рекламата си. Бъдете ясни и конкретни, и Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна се опитайте да го къса. Реклама с много текст, да отложи вниманието на читателя.
Стъпка
8

Външният вид на рекламата Ви носи всички от предишното си да работят Реклама Варна Реклама Варна заедно. Опитайте няколко различни разположения на текст и графика, Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна преместване на заглавие и да добавите още празно пространство, ако можете да получите най-малко три възможни варианта на оформление. Текстовете могат да преминават от върха на една реклама на дъното или от ляво на дясно. Проявете творчество и след това да реши коя реклама привличат окото на критичните заглавие и копие на вашата реклама.Допълнителни тагове

Реклами

коментари


polezno-info.com - Полезни рецепти, съвети за кухнята, Вкусни и евтини рецепти
dograma-plovdiv.com - Фирма за pvc и al дограма Пловдив
dograma-sofia.net - pvc и al дограма София
dograma-varna - онлайн магазин за Дограма във Варна
laptop-plovdiv.com - Лаптопи Пловдив
laptopvarna.com - Лаптопи Варна
laptop-sofia.com - Лаптопи София
reklama-plovdiv.net - реклама Пловдив
reklama-sofia.net - реклама София
reklama-varna.net - реклама Варна
uslugi-plovdiv.com - Услуги Пловдив
uslugi-sofia.net - Услуги София
uslugi-varna.com - Услуги Варна